Een bankje voor buiten multifunctioneel gebruiken? Dit is echt zo’n mooi handzaam meubel die je zowel binnen als buiten op verschillende manieren kunt inzetten. Doe inspiratie op met deze tien verschillende toepassingen voor je buitenbank.

Bankje voor buiten multifunctioneel gebruiken.

In en rond de zomer maanden hebben we regelmatig te maken met tropische temperaturen. In ons mooie landje zijn die temperaturen helaas niet zo comfortabel als op de echte tropische bestemmingen. Dus tijd om verkoeling te zoeken. Aan het water of buiten in de schaduw. Het is ook het seizoen om lekker buiten in je tuin of op je balkon te vertoeven. 

Dus maak het gezellig. Creëer een mooie en praktische buitenkamer met verschillende functies om lekker buiten te leven. Handig en leuk is het om items ook eens op en andere manier te gebruiken. Een bankje zoals deze is super ‘cool’ en handig in gebruik.

Bankje voor buiten multifunctioneel

..

Buitenbank 10 x anders

Laat je inspireren. Tien tips om buiten een bankje te gebruiken:

  1. Meest voor de hand liggend is natuurlijk de tuinbank te gebruiken voor extra zitplaatsen. Het formaat maakt het mogelijk dat je een bankje zoals deze makkelijk even bijschuift.
  2. Zelf vind ik het ook leuk om een model als deze als salontafel te gebruiken. Het biedt genoeg ruimte om je cocktail of wijntje kwijt te kunnen en daarnaast wat leuke accessoires, zoals bijvoorbeeld gezellige windlichten en een plant.
  3. Gebruik het als (buiten) roomdivider. Je maakt gemakkelijk een knusse en gezellige zit- of eethoek door op de bank enkele hoge planten in pot te plaatsen. Een natuurlijke en flexibele afscheiding.
  4. Op je balkon kun je op deze manier ook prima wat meer privacy creëren.
  5. De wat lagere bankjes lenen zich ook goed als voetenbank.
  6. Aan de eettafel heb je net wat meer zitplaatsen dan wanneer je gebruik maakt van losse stoelen. 
  7. Heb je twee oude bankjes gescoord die al wat langer meegaan en niet meer geheel veilig zijn op te zitten? Stapel de bankjes op elkaar en maak je eigen open buitenkast.
  8. Plaats het tuinbankje langs de muur of achter je tuinbank en zet er leuke en praktische accessoires op, zoals bijvoorbeeld een buitenlamp en een mooie vaas met kunstbloemen. 
  9. Buitenleven is ook buitenspelen. Met leuke kinderstoeltjes of poefjes maak je een handig bureautje waar je kleintjes kunnen tekenen of knutselen.
  10.  Er zijn kleinere modellen die een extra plank hebben. Super handig om als schoenenbank of bijzettafeltje te gebruiken.

Meer inspiratie voor het inrichten van jouw tuin, dakterras of balkon. Kijk dan eens op mijn Pinterest bord.

Shop the look

Ik heb een aantal tuinbankjes in verschillende stijlen geselecteerd. Klik op de afbeelding en je vindt alle informatie over de bank die je gelijk online kunt schoppen.

tuinbank 10 x anders
Bankje voor buiten multifunctioneel gebruiken
Tuinbank steigerhout
Tuinbank zwart
Tuinbankje hout grijs
Tuinbank rattam

Stijl inspiratie

Frankrijk in je tuin of op je balkon? Kijk dan eens naar deze stijl inspiratie.

..

Online advies stijl en sfeer

Wil jij ook meer sfeer toevoegen aan je tuin of balkon en vind je het lastig om de juiste keuzes te maken? Blijf dan niet langer tobben, bespaar tijd en voorkom aankopen die later niet het gewenste effect geven, door hier een online advies stijl & sfeer voor je tuin of balkon aan te vragen.

..

..

Producten in deze shop the look bevatten affiliatie links. Als je iets besteld via deze link, dan ontvang ik een kleine commissie. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.