Een thuiswerkplek inrichten

Jouw eigen thuiswerkplek sfeervol en praktisch inrichten? Juist nu is de tijd om een fijne werkplek te creëren. De manier waarop wij ons leven inrichten is aan het veranderen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Soms is het even wennen, maar we vinden ook daar wel weer een weg in.

De scheiding tussen ontspannen en werken loopt meer door elkaar en dat vraagt een flexibeler indeling van ons huis. Dit geeft ons dan ook de mogelijkheid en behoefte om nog meer aandacht te schenken aan de omgeving waarin wij ons bevinden.

Ik heb een aantal items voor je bij elkaar gezocht waarmee je een heerlijke plek om te werken voor jezelf kunt creëren.

shop-the-look

Werkkamer of thuiswerkplek inrichten

Werk jij al vanuit huis en heb je een eigen werkkamer of is het nu tijd om een thuiswerkplek in te richten?

Beeldschermwerk is bijna niet meer weg te denken in deze tijd. We ontmoeten elkaar via een scherm en blijven op de hoogte via social media. En we werken van alles uit op de laptop of computer. Om klachten aan nek of schouders te voorkomen doe je er verstandig aan om te werken op de juiste hoogte.

Ik heb gekozen voor bureaus die fijn van vorm en materiaal zijn, waardoor er een gevoel van luchtigheid in de ruimte wordt ervaren. De neutrale kleur is de basis om het bureau aan te kleden met prachtige en handige items. Als je klaar bent met werken, dan zijn de laden ideaal om alles in op te ruimen. Deze twee luchtige modellen kun je daarom ook prima plaatsen in de woonkamer en dan als sidetable gebruiken.

werkplek bureau

Wie mij al een beetje kent weet dat ik gek ben op natuurlijke materialen én kleur. Hout is een mooi natuurlijk product dat van zichzelf al de nodige warmte uitstraalt.

naast dat het gewoon ook echt vitamientjes voor de ogen zijn

De kleuren maken je vrolijk en dragen bij aan je productiviteit en stemming. Ook planten zorgen voor een goede leefomgeving. Een paar mooie luchtzuiverende planten mogen dus zeker niet op je werkplek ontbreken. Uit onderzoek is gebleken dat planten goed zijn voor je geheugen en je concentratievermogen verbeteren. Prima toch! naast dat het gewoon ook echt vitamientjes voor de ogen zijn.

Naast de hoogte van je Zitbal groenwerkplek is ook de stoel waarop je zit echt belangrijk. Zorg dat deze de nodige ondersteuning geeft in je rug en op de goede hoogte staat. En om een goede zithouding onbewust een beetje te helpen, stimuleer je deze door een bureaustoel af te wisselen met een zitbal. En zeg nou zelf, dit is toch een plaatje. De bal kun je ook makkelijk als poef gebruiken.

..

Praktisch en gezellig

Warme aaibare stoffen en natuurlijk veel organische en ronde vormen zorgen voor de nodige vriendelijkheid en zachte toevoeging aan je interieur. Dit is een van de ontwikkelingen in trends die je ook prima op een werkplek kan toevoegen.

Nog een voordeel van thuiswerken, je kunt je eigen werkplek inrichten en aankleden zoals bij jou, de ruimte en jouw levensstijl past. Dus we brengen er gewoon wat gezelligheid in. En kun je eigenlijk wel wat hulp gebruiken bij het praktisch indelen van een ruimte? Lees hier meer over het persoonlijke en op maat gemaakt inrichtingsplan.

Een lekker stoeltje om even wat te lezen of je ideeën op papier te zetten. Maak er met een rond vloerkleed en bijzettafeltje een gezellig hoekje van.

.

Thuiswerkplek inrichten

Shop the look

b

Werkplek Wood & Soft

Werkplek inrichten met roze en hout

Direct naar:

 1. Bureau Conner– Vtwonen
 2. Bureau organizer kunstleer – Bol.com
 3. Wandklok – FonQ
 4. Tafellamp – Vtwonen
 5. Wandrek – FonQ
 6. Luchtzuiverende planten – Plantje.nl
 7. Bureaustoel velvet – Vtwonen
 8. Vloerkleed – FonQ
 9. Fauteuil – FonQ
 10. Bijzettafel – Vtwonen
 11. Tafellamp – Vtwonen

Werkplek Let’s go green

l

Werkplek thuis inrichten

Direct naar:

 1. Bureau – Wehkamp
 2. Bureaulamp – FonQ
 3. Luchtzuiverende plantjes – Plantjes.nl
 4. Wekker/tafelklok – FonQ
 5. Wandkast – Made
 6. Zitbal – FonQ
 7. Fauteuil Shona– Made
 8. Vloerkleed – FonQ

.

Kamers praktisch indelen met een indelingsplan

Soms is er gewoon geen eigen ruimte in huis beschikbaar en kan het lastig zijn om een comfortabele werkplek te creëren. Kan jij daar eigenlijk wel wat hulp bij gebruiken of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen door hierop te klikken.

.

Meer inspiratie voor het inrichten van een eigen werkplek vind je op mijn Pinterest borden.

Misschien is mijn blog waarin ik je 5 praktische tips geef om de ruimte in je woonkamer optimaal te benutten ook interessant voor jou.

Gebruik de gratis checklist om alle stappen gemakkelijk na te gaan, door verschillende vragen te beantwoorden. Je kunt de stappen afvinken én gelijk je acties noteren. Deze checklist kun je voor elke ruimte in je huis gebruiken.

Producten in deze shop the look bevatten affiliatie links. Als je iets besteld via deze link, dan ontvang ik een kleine commissie. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.