Logo By Venes

By Venes

Interieur | Styling | Ontwerp

Diensten interieuradvies

Welke diensten zitten in jouw persoonlijke interieuradvies? 

Verschillende mogelijkheden heb ik voor je samengesteld in een pakket. Vanzelfsprekend kun je deze helemaal
op maat verder samenstellen.

Bekijk welk pakket jou het meest aanspreekt en maak vervolgens een afspraak voor een kennismaking.

Weet je nog niet goed wat het beste bij jouw woonvraag past? Neem dan contact met mij op, dan kijken wij samen waar jij het beste mee geholpen bent.

Proces

Je wilt graag hét interieur wat bij jou past en waar jij je thuis voelt, maar hoe gaat zo’n proces?

Als eerste neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek laat jij mij weten welke woonvragen je hebt en waar je interieuradvies denkt nodig te hebben. Eventueel vraag ik je alvast wat informatie op te zoeken, zoals bijvoorbeeld een plattegrond van de ruimte(s). Natuurlijk maken we ook gelijk een afspraak om bij jou thuis te komen. 

Bij jou thuis krijg ik een goede indruk van de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen, verwachtingen en budget. Ik peil vast wat ideeën, bekijk de mogelijkheden en welke stijl jou aanspreekt. We kijken ook welke diensten en interieuradvies het best past bij jouw woonvraag.  Op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

Na goedkeuring van de offerte ga ik de verzamelde informatie verder voor je uitwerken. Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken krijg je een interieuradvies of uitgewerkt interieurplan op maat. Bij een interieurplan hebben wij tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

Het advies op maat presenteer ik bij jou thuis. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe en vragen kunnen gesteld worden. Daarna kun je zelf aan de slag en jouw perfecte interieur realiseren.

Als het klaar is, dan kom ik graag nog even langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.

Diensten en mogelijkheden

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden heb ik deze voor je toegelicht.

kleuradvies woonkamer

Kleur in je interieur

Welke kleuren passen goed in de ruimte en dragen bij aan de gewenste sfeer

Plattegrond indeling tekening

Slimme en praktische indeling van de ruimte

Een plattegrond (2D) met indeling geeft je een goed beeld van de ‘nieuwe’ opstelling van de meubels en verschillende functies in de ruimte. De ruimte wordt zo optimaal mogelijk benut.

Materialen

Welke muur- en raambekleding, wat past goed op de vloer, materiaal van de meubels etc. Materialen op een praktische manier integreren tot de gewenste uitstraling.

3D tekening woonkamer

Meubels

De meubelstijl die goed past in de ruimte en die met alle andere elementen in de ruimte de stijl en sfeer maakt die je wilt realiseren.

Lichtpuntenplan

Een lichtpuntenplan geeft aan waar en welk soort verlichting wenselijk is. Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwwoning, dan is het handig als er tijdig is meegedacht over de stroom- en lichtpunten. Dat scheelt breekwerk achteraf.

Verlichting en armaturen

Verlichting/Armaturen

Verlichting is noodzakelijk én geeft sfeer aan de ruimte. Daarnaast is het belangrijk de juiste lichtpunten en armaturen te kiezen. Deze moeten praktisch zijn en goed passen in het ontwerp. Laat je informeren over armaturen die qua stijl, materiaal en kleur goed passen in de ruimte en het ontwerp.

woonaccessoires

Zet de puntjes op de I

De basis is goed en je wilt de puntjes op de i zetten. Door de ruimte stylen met passende accessoires maak je het helemaal af en is het geheel compleet. Accessoires zijn kleine en verplaatsbare elementen. Denk hier bijvoorbeeld aan een vloerkleed, een bijzettafeltje, plaid, poef, tafellampje, sierkussens of bloemenvaas. Maak het af met de juiste accessoires.

plantjes By Venes

Maak het af met groen

Naast dat planten en bloemen echt iets toevoegen aan de sfeer van de ruimte is het ook nog eens heel gezond om groen in huis te hebben. Bewezen is dat ze een goede invloed op je stemming hebben én dat veel soorten luchtzuiverend zijn. Win win dus!

Moodboard

Je krijgt een indruk van de sfeer, stijl en kleurgebruik. Na jouw goedkeuring ga ik aan de hand van dit moodboard verder met een advies op maat.

Sfeerbord meisjeskamer

Stijl en sfeer overzicht

De belangrijkste interieurelementen samen in een overzicht geven je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.

TV Kast op maat. woonkamer maatwerk meubels

Meubelontwerp

Het gewenste meubel kan niet gevonden worden in het bestaande aanbod of het meubel uit het bestaande aanbod past niet in de ruimte. Dan is maatwerk de oplossing. Je krijgt een ontwerp om maat. Alle maten en gewenste look worden uitgewerkt. Vervolgens kan de meubelmaker met deze uitgangspunten zijn expertise toepassen en een meubel op maat maken

01

Kennismaking

Op verzoek neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze intake en kennismaking brengen wij jouw woonvragen en het gewenste advies in kaart. We bepalen met welke uitwerking jij het meest geholpen bent en op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

02

Vervolgafspraak

Na goedkeuring van de offerte, maken we een afspraak bij jou thuis of digitaal als de omstandigheden daarom vragen.

Ter voorbereiding vraag ik je vast wat informatie te verzamelen en een aantal vragen te beantwoorden. Bij jou thuis krijg ik een goede indruk van de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen, verwachtingen en budget. Ik peil vast wat ideeën en bekijk de mogelijkheden. 

03

Ontwerp

De verzamelde informatie ga ik na betaling van de factuur verder voor je uitwerken.  Bij een interieurplan of maatwerk, is er tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

04

Presentatie

Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken presenteer ik de uitwerking bij jou thuis of digitaal. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe. Tegelijkertijd heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de uitverwerking. 

Daarna kun je zelf aan de slag en jouw persoonlijke interieur realiseren.

Als het klaar is, dan kom ik graag nog even langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.