Diensten interieuradvies

Diensten & pakketten

Welke diensten zitten in jouw persoonlijke interieuradvies?

Omdat jouw woonwensen persoonlijk zijn en elke ruimte vraagt om een eigen aanpak, kijken we samen waar jij het beste mee geholpen bent.

Door mijn ervaring als interieurstylist weet ik dat er altijd mogelijkheden zijn, ook voor jouw ruimte! Je moet alleen even weten welke ingrediënten bij jouw levensstijl en de ruimte passen. En die kan ik je geven.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden heb ik deze voor je toegelicht. 

Diensten en mogelijkheden in een interieuradvies

kleuradvies woonkamer

Kleur in je interieur

Welke kleuren passen goed in de ruimte en dragen bij aan de gewenste sfeer

Plattegrond indeling tekening

Slimme en praktische indeling van de ruimte

Een plattegrond (2D) met indeling geeft je een goed beeld van de ‘nieuwe’ opstelling van de meubels en verschillende functies in de ruimte. De ruimte wordt zo optimaal mogelijk benut.

Diensten interieuradvies-Materialen

Materialen

Welke muur- en raambekleding, wat past goed op de vloer, materiaal van de meubels etc. Materialen op een praktische manier integreren tot de gewenste uitstraling.

3D tekening woonkamer

Meubels

De meubelstijl die goed past in de ruimte en die met alle andere elementen in de ruimte de stijl en sfeer maakt die je wilt realiseren.

Lichtpuntenplan

Een lichtpuntenplan geeft aan waar en welk soort verlichting wenselijk is. Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwwoning, dan is het handig als er tijdig is meegedacht over de stroom- en lichtpunten. Dat scheelt breekwerk achteraf.

Verlichting en armaturen

Verlichting/Armaturen

Verlichting is noodzakelijk én geeft sfeer aan de ruimte. Daarnaast is het belangrijk de juiste lichtpunten en armaturen te kiezen. Deze moeten praktisch zijn en goed passen in het ontwerp. Laat je informeren over armaturen die qua stijl, materiaal en kleur goed passen in de ruimte en het ontwerp.

woonaccessoires

Zet de puntjes op de I

De basis is goed en je wilt de puntjes op de i zetten. Door de ruimte stylen met passende accessoires maak je het helemaal af en is het geheel compleet. Accessoires zijn kleine en verplaatsbare elementen. Denk hier bijvoorbeeld aan een vloerkleed, een bijzettafeltje, plaid, poef, tafellampje, sierkussens of bloemenvaas. Maak het af met de juiste accessoires.

plantjes By Venes

Maak het af met groen

Naast dat planten en bloemen echt iets toevoegen aan de sfeer van de ruimte is het ook nog eens heel gezond om groen in huis te hebben. Bewezen is dat ze een goede invloed op je stemming hebben én dat veel soorten luchtzuiverend zijn. Win win dus!

Moodboard

Je krijgt een indruk van de sfeer, stijl en kleurgebruik. Na jouw goedkeuring ga ik aan de hand van dit moodboard verder met een advies op maat.

Sfeerbord meisjeskamer

Stijl en sfeer overzicht

De belangrijkste interieurelementen samen in een overzicht geven je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.

Woonkamer inrichten Praktische Tips

Maatwerk

Het gewenste meubel kan niet gevonden worden in het bestaande aanbod of het meubel uit het bestaande aanbod past niet in de ruimte. Dan is maatwerk de oplossing. Je krijgt een ontwerp om maat. Alle maten en gewenste look worden uitgewerkt. Vervolgens kan de meubelmaker met deze uitgangspunten zijn expertise toepassen en een meubel op maat maken

Diensten samen in een interieuradvies pakket

Verschillende diensten in een interieuradvies die veel voorkomen heb ik voor je samengesteld in een pakket.  Dit geeft je een goede indruk en een indicatie van de investering waarmee je jouw woonwens werkelijkheid kunt maken.  Vanzelfsprekend kun je deze pakketten helemaal op maat verder samenstellen.

Een op maat gemaakte plattegrond.

Welk soort meubels heb jij nodig en waar plaats je deze op de meest praktische manier in de ruimte, zodat je je op een logische en prettige manier kunt bewegen.

Met een indelingsplan weet en zie je wat voor jou en de ruimte de beste oplossing is, zodat je gericht kunt gaan shoppen en inrichten.

Een vertaling van jouw woonstijl in stijl en sfeer.

Met dit persoonlijke en uitgewerkte interieuradvies, weet jij precies welke kleuren,  materialen, meubelstijl en accessoires jij nodig hebt om jouw persoonlijke interieur te creëren.

Dé ingrediënten die jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling

Wil je ook weten WAAR items, zoals meubels, verlichting en materialen toegepast of geplaatst moeten worden in de ruimte? Kies dan voor een concreet interieurplan.

De kleuren, materialen en indeling zijn in balans. Het klopt en past bij jouw levensstijl.

Hoe we gaan samenwerken

het proces

01

Kennismaking

Op verzoek neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze intake en kennismaking brengen wij jouw woonvragen en het gewenste advies in kaart. We bepalen met welke uitwerking jij het meest geholpen bent en op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

02

Vervolgafspraak

Na goedkeuring van de offerte, maken we een afspraak bij jou thuis of digitaal als de omstandigheden daarom vragen.

Ter voorbereiding vraag ik je vast wat informatie te verzamelen en een aantal vragen te beantwoorden. Bij jou thuis krijg ik een goede indruk van de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen, verwachtingen en budget. Ik peil vast wat ideeën en bekijk de mogelijkheden. 

03

Ontwerp

De verzamelde informatie ga ik na betaling van de factuur verder voor je uitwerken.  Bij een interieurplan of maatwerk, is er tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

04

Presentatie

Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken presenteer ik de uitwerking bij jou thuis of digitaal. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe. Tegelijkertijd heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de uitwerking. 

Daarna kun je zelf aan de slag en het plan werkelijkheid laten worden.

Als het klaar is, dan kom ik graag nog even langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.

Contact

Benieuwd hoe ik jou kan helpen of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je, geheel vrijblijvend, contact met mij op.  Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.