Logo By Venes

By Venes

Interieur | Styling | Ontwerp

Vind jij het lastig om een ruimte goed in te delen? Wil jij graag wat hulp bij het maken van de beste kleur-of materiaalkeuze? Wil je ontdekken hoe je de juiste sfeer kunt creëren? Of vind jij het lastig om de juiste verlichting toe te passen?

Ik ga jou met een op maat gemaakt interieuradvies helpen hét interieur te creëren wat bij jou past en waar jij je thuis voelt!

Lijkt dit je wat? Laten we kennismaken of lees nog even verder als je meer wilt weten over de verschillende diensten 

Waar ik je allemaal mee kan helpen?

Met een persoonlijk interieuradvies krijg je een goede indruk van de stijl en/of kleur die goed past in de ruimte en bij jouw wensen.

Wil je een uitgebreid en op maat gemaakt interieurplan, waarin de ruimte optimaal wordt benut?  Kies dan voor een interieurontwerp.

Vind jij het makkelijker om van verschillende diensten in een pakket gebruik te maken? Ik heb er een aantal voor je samengesteld. Vanzelfsprekend kun je deze helemaal op maat verder samenstellen.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden heb ik deze voor je toegelicht.

kleuradvies woonkamer

Kleur in je interieur

Welke kleuren passen goed in de ruimte en dragen bij aan de gewenste sfeer

Plattegrond indeling tekening

Slimme en praktische indeling van de ruimte

Een plattegrond (2D) met indeling geeft je een goed beeld van de ‘nieuwe’ opstelling van de meubels en verschillende functies in de ruimte. De ruimte wordt zo optimaal mogelijk benut.

Materialen

Welke muur- en raambekleding, wat past goed op de vloer, materiaal van de meubels etc. Materialen op een praktische manier integreren tot de gewenste uitstraling.

3D tekening woonkamer

Meubels

De meubelstijl die goed past in de ruimte en die met alle andere elementen in de ruimte de stijl en sfeer maakt die je wilt realiseren.

Lichtpuntenplan

Een lichtpuntenplan geeft aan waar en welk soort verlichting wenselijk is. Ga je verbouwen of heb je een nieuwbouwwoning, dan is het handig als er tijdig is meegedacht over de stroom- en lichtpunten. Dat scheelt breekwerk achteraf.

Verlichting en armaturen

Verlichting/Armaturen

Verlichting is noodzakelijk én geeft sfeer aan de ruimte. Daarnaast is het belangrijk de juiste lichtpunten en armaturen te kiezen. Deze moeten praktisch zijn en goed passen in het ontwerp. Laat je informeren over armaturen die qua stijl, materiaal en kleur goed passen in de ruimte en het ontwerp.

woonaccessoires

Zet de puntjes op de I

De basis is goed en je wilt de puntjes op de i zetten. Door de ruimte stylen met passende accessoires maak je het helemaal af en is het geheel compleet. Accessoires zijn kleine en verplaatsbare elementen. Denk hier bijvoorbeeld aan een vloerkleed, een bijzettafeltje, plaid, poef, tafellampje, sierkussens of bloemenvaas. Maak het af met de juiste accessoires.

plantjes By Venes

Maak het af met groen

Naast dat planten en bloemen echt iets toevoegen aan de sfeer van de ruimte is het ook nog eens heel gezond om groen in huis te hebben. Bewezen is dat ze een goede invloed op je stemming hebben én dat veel soorten luchtzuiverend zijn. Win win dus!

Moodboard

Je krijgt een indruk van de sfeer, stijl en kleurgebruik. Na jouw goedkeuring ga ik aan de hand van dit moodboard verder met een advies op maat.

Sfeerbord meisjeskamer

Stijl en sfeer overzicht

De belangrijkste interieurelementen samen in een overzicht geven je een goede indruk van het uiteindelijke resultaat.

TV Kast op maat. woonkamer maatwerk meubels

Meubelontwerp

Het gewenste meubel kan niet gevonden worden in het bestaande aanbod of het meubel uit het bestaande aanbod past niet in de ruimte. Dan is maatwerk de oplossing. Je krijgt een ontwerp om maat. Alle maten en gewenste look worden uitgewerkt. Vervolgens kan de meubelmaker met deze uitgangspunten zijn expertise toepassen en een meubel op maat maken

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies? Neem dan contact met mij op, dan kijken wij samen waar jij het meest mee geholpen bent.