Logo By Venes

By Venes

Interieur | Styling | Ontwerp

Een interieur dat praktisch is in gebruik en waar je omarmt wordt door een frisse maar warme sfeer. Een ruimte waar je rust ervaart zonder dat het saai of kil aanvoelt

Vind jij het lastig om een ruimte goed in te delen? Wil jij graag wat hulp bij het maken van de beste kleur-of materiaalkeuze? Wil je ontdekken hoe je de juiste sfeer kunt creëren? Of vind jij het lastig om de juiste verlichting toe te passen?

Ik ga jou met een op maat gemaakt interieuradvies helpen hét interieur te creëren wat bij jou past en waar jij je thuis voelt!

Lijkt dit je wat? Laten we kennismaken of lees nog even verder als je meer wilt weten over de verschillende diensten 

Waar ik je allemaal mee kan helpen?

Een op maat gemaakte plattegrond.

Welk soort meubels heb jij nodig en waar plaats je deze op de meest praktische manier in de ruimte, zodat je je op een logische en prettige manier kunt bewegen.

Met een indelingsplan weet en zie je wat voor jou en de ruimte de beste oplossing is, zodat je gericht kunt gaan shoppen en inrichten.

Een advies waarin ik jouw woonstijl vertaal naar materialen en stijlelementen.

Met dit persoonlijke en uitgewerkte interieuradvies, weet jij precies welke elementen en materialen jij nodig hebt om jouw persoonlijke interieur te creëren.

Hierbij maak ik gebruik van sfeervolle en natuurlijke materialen. Materialen en items met een levendige, kleurrijke twist en wereldse invloeden.

Door deze in de juiste balans toe te passen zorg je dat het rustig blijft en ook een warme uitstraling heeft

 

Dé ingrediënten die jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling

Wil je ook weten WAAR items, zoals meubels, verlichting en materialen toegepast of geplaatst moeten worden in de ruimte? Kies dan voor een concreet interieurplan.

Dit persoonlijke interieurplan vertelt jou niet alleen precies WAT jij nodig hebt om jouw interieur te creëren. Ook weet je waar deze toegepast en geplaatst worden.

De kleuren, materialen en indeling zijn in balans. Jij voelt dat het klopt en echt bij jouw levensstijl past.