Interieuradvies diensten in een pakket

Veel voorkomende diensten samen in een pakket

Een interieuradvies kan uit verschillende diensten bestaan. Veel voorkomende diensten heb ik voor je samengesteld in een pakket.

Vind jij het lastig om een ruimte goed in te delen? Wil jij graag wat hulp bij het maken van de beste kleur-of materiaalkeuze? Wil je ontdekken hoe je de juiste sfeer kunt creëren? Of vind je het lastig om de juiste verlichting toe te passen?

Door mijn ervaring als interieurstylist weet ik dat er altijd mogelijkheden zijn, ook voor jouw ruimte! Je moet alleen even weten welke ingrediënten bij jouw levensstijl en de ruimte passen. En die kan ik je geven.

De verschillende diensten in een pakket geven een goede indruk en indicatie van de investering waarmee je jouw woonwens gewoon werkelijkheid kunt laten worden. 

Pakketten

Een op maat gemaakte plattegrond.

Welk soort meubels heb jij nodig en waar plaats je deze op de meest praktische manier in de ruimte, zodat je je op een logische en prettige manier kunt bewegen.

Met een indelingsplan weet en zie je wat voor jou en de ruimte de beste oplossing is, zodat je gericht kunt gaan shoppen en inrichten.

Een vertaling van jouw woonstijl in stijl en sfeer.

Met dit persoonlijke en uitgewerkte interieuradvies, weet jij precies welke kleuren,  materialen, meubelstijl en accessoires jij nodig hebt om jouw persoonlijke interieur te creëren.

Dé ingrediënten die jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling

Wil je ook weten WAAR items, zoals meubels, verlichting en materialen toegepast of geplaatst moeten worden in de ruimte? Kies dan voor een concreet interieurplan.

De kleuren, materialen en indeling zijn in balans. Het klopt en past bij jouw levensstijl.

Mocht het pakket net niet helemaal aansluiten of wil je een bepaalde dienst los afnemen? Geen probleem, dat is mogelijk.

Ook kun je deze pakketten helemaal op maat verder samenstellen.

Om je een indruk te geven van de verschillende diensten heb ik deze hier voor je toegelicht.

Contact

Benieuwd hoe ik jou kan helpen of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je, geheel vrijblijvend, contact met mij op.  Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.