Interieuradvies pakketten

Veel voorkomende diensten samen in een pakket

Om je een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden heb ik deze hier voor je toegelicht.

En veel voorkomende diensten heb ik voor je samengesteld in een pakket. Dan heb je al een goede indruk en een indicatie van de investering. Vanzelfsprekend kun je deze helemaal op maat verder samenstellen.

Een op maat gemaakte plattegrond.

Welk soort meubels heb jij nodig en waar plaats je deze op de meest praktische manier in de ruimte, zodat je je op een logische en prettige manier kunt bewegen.

Met een indelingsplan weet en zie je wat voor jou en de ruimte de beste oplossing is, zodat je gericht kunt gaan shoppen en inrichten.

Een vertaling van jouw woonstijl in stijl en sfeer.

Met dit persoonlijke en uitgewerkte interieuradvies, weet jij precies welke kleuren,  materialen, meubelstijl en accessoires jij nodig hebt om jouw persoonlijke interieur te creëren.

Dé ingrediënten die jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling

Wil je ook weten WAAR items, zoals meubels, verlichting en materialen toegepast of geplaatst moeten worden in de ruimte? Kies dan voor een concreet interieurplan.

De kleuren, materialen en indeling zijn in balans. Het klopt en past bij jouw levensstijl.

Contact

Benieuwd hoe ik jou kan helpen of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je, geheel vrijblijvend, contact met mij op.  Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.