Gezellige sfeer in huis met goede akoestiek

Hoe krijg je een gezellige sfeer in huis

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je een gezellige sfeer in huis krijgt. En dat begrijp ik, want een fijne sfeer heeft zoveel invloed op hoe je je voelt en je stemming. Thuis wil je kunnen ontspannen en tot rust komen. Daarnaast lekker leven, je ding doen zonder het gevoel dat je in een kille onbehagelijke ruimte bent. Om je huis fijn en sfeervol in te kunnen richten zijn er verschillende factoren en elementen die van invloed zijn. Hoe je de aangename warme sfeer in huis kunt creëren lees je hier . . .

Nieuwe meubels uitzoeken

Nieuwe meubels uitzoeken? Hier moet je op letten

Ga je nieuwe meubels uitzoeken? Uit ervaring weet ik dat het uitzoeken van wat je mooi vindt in een showroom verdomd lastig kan zijn. Zoveel moois om uit te kiezen en zoveel keuzes. De mogelijkheden voor het uitkiezen van meubels zijn eindeloos. Met deze tips wordt het makkelijker en veel leuker! En op deze manier voorkom je dat de gekozen meubels bij jou thuis toch heel anders staan, dan zoals je in de showroom zag.

Woonkamer inrichten Praktische Tips

Je woonkamer inrichten? 5 praktische tips om de ruimte optimaal te benutten

Hoe begin je en waar let je op? De woonkamer is waarschijnlijk de plek waar je het vaakst bent en dus is het belangrijk dat deze helemaal naar je zin is. Maar dat voor elkaar krijgen, kan nog best lastig zijn. Door mijn ervaring als interieurstylist weet ik dat er altijd mogelijkheden zijn, ook voor jouw ruimte! Een woonkamer inrichten lastig? Met deze praktische tips lukt het jou ook!

Blauw in je interieur

Drie tips hoe je blauw in je interieur kunt toepassen

Drie tips hoe je blauw in je interieur kunt toepassen. Blauw kun je bijna met alle kleuren combineren, waardoor je er alle kanten mee op kunt. En omdat dat juist ook veel keuzestress kan geven heb ik mooie blauwe items voor je samengebracht in drie verschillende woonstijlen.

Kersttrends 2020 Kerstdecoratie kleuren en sfeer

Kersttrends 2020 – Kerstdecoratie kleuren en sfeer

Welke trends we dit jaar zien? Wederom weer heerlijke thema’s. De bekende thema’s in een nieuw jasje én nieuwe.

Juist nu is het fijn om het thuis extra gezellig te maken, dus lees snel verder.

Ontdek & shop de mooiste kerstdecoratie en accessoires voor thuis.

Droogbloemen landelijke stijl

Inrichten als je verschillende smaken hebt doe je zo …

Is jullie interieursmaak verschillend of gaan jullie samenwonen en weten jullie je eigen woonstijl nog niet zo goed? Hoe creëer je dan samen een interieur waar je allebei blij van wordt? Lees je hoe je je interieurstijl ontdekt én hoe je je huis kunt inrichten als je verschillende smaken hebt.