Persoonlijk interieuradvies

Herken je dit?

 • Je wilt graag wat kleur in huis, maar bent bang dat het te donker, druk of onrustig wordt.
 • Je hebt met verschillende items en accessoires geprobeerd sfeer toe te voegen. Toch lukt het niet echt. Je hebt het gevoel dat het niet klopt.
 • Je wil graag een warme sfeer in huis, maar het mag niet te donker of onrustig worden
 • Je wilt graag een persoonlijk interieur dat uitstraalt wie jij bent en jouw leven kenmerkt.
 • Je vraagt je af waar je op moet letten bij het uitzoeken van meubels die bij jouw woonstijl passen.

Hoe fijn is het als

Dit is mogelijk

door een persoonlijk en op maat gemaakt interieuradvies op te laten maken.

Dit is een uitgewerkt interieuradvies waarin ik jouw woonstijl met materialen en stijlelementen vertaal naar een sfeervol fris interieur met karakter dat past bij de ruimte.

Hierbij maak ik gebruik van sfeervolle en natuurlijke materialen. Materialen en items met een levendige, kleurrijke twist.

Persoonlijk interieuradvies

Doe jezelf een plezier en kom te weten welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding.

Jouw investering voor dit persoonlijke en op maat gemaakte interieuradvies is vanaf  750 euro per ruimte *

Wat klanten zeggen

Venessa's advies is door ons uitgevoerd en wat een mooi resultaat! De presentatie gaf een duidelijk idee van hoe het kon worden. Samen met de stof en kleurstaaltjes, werd ook mijn man enthousiast. Onze kamer kwam tot een sfeervol geheel. We zijn er nog steeds blij mee
Interieuradvies Zeeland
Lilian
Je hebt een plan uit kunnen schrijven waar wij heel blij mee zijn en wat is zoals wij hebben bedoeld. Wat zag dat er super gaaf uit! We zijn zo blij met het uiteindelijke resultaat. Dit hadden wij niet zelf kunnen bedenken.
Interieurstylist Zeeland
Nahomi
Wij vonden het moeilijk om keuzes te maken in materiaal, kleur, accessoires. De in het advies opgenomen materialen en de kleur is geweldig. Dit hadden wij zelf nooit kunnen verzinnen en onze dochter is er super blij mee!
Interieurstylist Ellemeet
Remco & Sylvia

Wat dit advies jou oplevert ...

dé ingrediënten die jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding.

Met dit persoonlijke interieuradvies, weet je precies welke items, kleuren en materialen jij nodig hebt om jouw interieur te creëren. Door deze in de juiste balans toe te passen zorg je dat het rustig blijft en ook een warme uitstraling heeft.  Het klopt gewoon!

De toelichting en referentiebeelden beschrijven welke productstijl, kleuren en materialen samen jouw stijl en sfeer maken. Met dit in de hand weet je precies waar je (bij het shoppen) op moet letten. 

 • Een moodboard geeft jou al een goede indruk van de sfeer en het kleurgebruik.
 • De productstijlborden bestaan uit referentiebeelden die de stijl van items zoals bijvoorbeeld meubels, armaturen en accessoires visualiseert. De toelichting beschrijft specifieke stijl kenmerken.
 • Je weet welke kleuren je gaat gebruiken en aan de hand van kleurnummers kun je de juiste verf in huis halen.
 • Je weet welke materialen je zeker terug moet laten komen en hoe je die het beste toe kunt passen.
 • Het stijl en sfeeroverzicht geeft je een totaal indruk.

Adviesgesprek: Nadat je de uitwerking hebt ontvangen, nemen wij deze samen door. We hebben telefonisch of via zoom contact, en kunnen dan gelijk je vragen doornemen.

Hoe we gaan samenwerken

het Proces

01

Kennismaking

Op verzoek neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze intake en kennismaking brengen wij jouw woonvragen en het gewenste advies in kaart. We bepalen met welke uitwerking jij het meest geholpen bent en op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

02

Vervolgafspraak

Na goedkeuring van de offerte, maken we een afspraak bij jou thuis of digitaal als de omstandigheden daarom vragen.

Ter voorbereiding vraag ik je vast wat informatie te verzamelen en een aantal vragen te beantwoorden. Bij jou thuis krijg ik een goede indruk van de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen, verwachtingen en budget. Ik peil vast wat ideeën en bekijk de mogelijkheden. 

03

Ontwerp

De verzamelde informatie ga ik na betaling van de factuur verder voor je uitwerken.  Bij een interieurplan of maatwerk, is er tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

04

Presentatie

Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken presenteer ik de uitwerking bij jou thuis of digitaal. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe. Tegelijkertijd heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de uitwerking. 

Daarna kun je zelf aan de slag en jouw persoonlijke interieur realiseren.

Als het klaar is, dan kom ik graag nog even langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.

.

 • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Elke woonwens is anders en dan kan het zijn dat mijn pakketten niet helemaal voldoen aan jouw wensen. GEEN PROBLEEM, ik bespreek graag andere opties met je en maak een passende offerte.
 • Aangrenzende, open ruimtes (woonkeuken, kantoor, serre, gang) worden als een aparte ruimte gerekend.
 • Genoemde tarieven gelden per ruimte en zijn gebaseerd op vanaf prijzen.
 • Genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten tegen een vergoeding van € 0,30 per gereden km en eventuele parkeerkosten,
 • Mijn werkgebied is in een straal van 40 km rondom Ellemeet.  Afhankelijk van de opdracht kan worden gekeken naar mogelijkheden buiten mijn werkgebied.
 • Bij een enkele reisafstand groter dan 40 km wordt een reistijdvergoeding van € 25,00 per uur in rekening gebracht.

Laten we kennismaken!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding.

Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je contact met mij op. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk!

 Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen. 

Venessa