Interieurplan voor een sfeervol interieur in balans

Tot in de puntjes uitgewerkt

Het is gewoon fijn als jouw wensen vertaalt en concreet gemaakt worden

Omdat

 • Je graag wat meer sfeer in huis wil, maar niet goed weet wat je nodig hebt om die sfeer te creëren.
 • Je het lastig vindt om meubels en verlichting te kiezen en twijfelt hoe je deze het beste in de ruimte kunt plaatsen.
 • Je graag accessoires en kleur wilt toevoegen zonder dat het onrustig aanvoelt.
 • Je wilt dat jouw interieur in balans is, dat het goed voelt en klopt.
 • Je een idee hebt van de kleuren en materialen die jij mooi vindt, en je jezelf afvraagt hoe en waar je die het beste kunt toepassen.
 • Je veel woonstijlen mooi vindt en het daarom lastig vind om te kiezen.

Hoe zou het voor je zijn als

Dit is mogelijk

door een persoonlijk en concreet interieurplan op te laten maken.

Dit is een op maat gemaakt interieurplan, waar tot in de puntjes is beschreven welke producten en materialen goed passen bij jouw woon- en levensstijl.

Dit plan vertelt jou ook waar de producten en materialen geplaatst of toegepast worden. Hiermee kun je gericht kunt gaan inrichten en shoppen. Waardoor je het plan snel werkelijkheid kan laten worden. 

Jouw levensstijl is vertaald naar een concreet interieur en de indeling van de ruimte is daar helemaal op afgestemd.

Wat klanten zeggen

Venessa's advies is door ons uitgevoerd en wat een mooi resultaat! De presentatie gaf een duidelijk idee van hoe het kon worden. Samen met de stof en kleurstaaltjes, werd ook mijn man enthousiast. Door een nieuwe tv-kast/roomdivider en de oude meubels in dezelfde kleur gebracht, kleurige stoelen, gordijnen en behang kwam onze kamer tot een sfeervol geheel. We zijn er nog steeds blij mee.
Lilian & Dick
Mijn man en ik waren helemaal onder de indruk. Hoe mooi en overwogen jij de presentatie in elkaar hebt gezet, Prachtig! We hebben gelijk een afspraak met de schilder gemaakt en de meubels besteld. We vinden het heel gezellig, hotelsjiek. Wij voelen ons heel senang.
Hilda & John
Wij vonden het moeilijk om keuzes te maken in materiaal, kleur, accessoires. Dit omdat we niet het totale plaatje voor ogen hadden. Venessa luisterde aandachtig naar onze ideeën en wat onze smaak is. Wat wij erg prettig vonden is de betrokkenheid van Venessa. Het enthousiasme waarmee zij haar ontwerp toelicht en uitleg geeft over materialen en kleur is geweldig. Dit hadden wij zelf nooit kunnen verzinnen en onze dochter is er super blij mee!
Remco & Sylvia

Interieurplan

Doe jezelf een plezier en kom te weten welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling.

Jouw investering voor dit persoonlijke en op maat gemaakte interieurplan is vanaf  1200 euro per ruimte *

Kun je niet wachten om het uiteindelijke resultaat te zien. Een 3-D animatie geeft je vast een kijkje in de toekomst. Vraag hiervoor een offerte aan.

Wat dit plan jou oplevert

Met een persoonlijk en concrete interieurplan, weet jij precies wat jij nodig hebt om jouw persoonlijke interieur te creëren.  De toelichting en referentiebeelden beschrijven welke productstijl, kleuren en materialen samen jouw stijl en sfeer maken.

De uitwerking is een vertaling van jouw wensen naar een persoonlijk interieuradvies, opgenomen in een ontwerp boekje. Zo heb je een helder stappenplan dat houvast geeft.

 • Met de productstijlborden met referentiebeelden en toelichting in de hand weet je precies waar je bij het shoppen op moet letten.
 • Je weet welke kleuren je gaat gebruiken en aan de hand van kleurnummers kun je de juiste verf in huis halen.
 • Je weet welke materialen je zeker terug moet laten komen en hoe je die het beste toe kunt passen

Hoe we gaan samenwerken

het Proces

01

Kennismaking

Op verzoek neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze intake en kennismaking brengen wij jouw woonvragen en het gewenste advies in kaart. We bepalen met welke uitwerking jij het meest geholpen bent en op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

02

Vervolgafspraak

Na goedkeuring van de offerte, maken we een afspraak bij jou thuis of digitaal als de omstandigheden daarom vragen.

Ter voorbereiding vraag ik je vast wat informatie te verzamelen en een aantal vragen te beantwoorden. Bij jou thuis krijg ik een goede indruk van de ruimte(s) en bespreken we jouw wensen, verwachtingen en budget. Ik peil vast wat ideeën en bekijk de mogelijkheden. 

03

Ontwerp

De verzamelde informatie ga ik na betaling van de factuur verder voor je uitwerken.  Bij een interieurplan of maatwerk, is er tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

04

Presentatie

Afhankelijk van wat wij hebben afgesproken presenteer ik de uitwerking bij jou thuis of digitaal. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe. Tegelijkertijd heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de uitwerking. 

Daarna kun je aan de slag en het plan werkelijkheid laten worden.

Als het klaar is, dan kom ik graag nog even langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.

.

 • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Elke woonwens is anders en dan kan het zijn dat mijn pakketten niet helemaal voldoen aan jouw wensen. GEEN PROBLEEM, ik bespreek graag andere opties met je en maak een passende offerte.
 • Aangrenzende, open ruimtes (woonkeuken, kantoor, serre, gang) worden als een aparte ruimte gerekend.
 • Genoemde tarieven gelden per ruimte en zijn gebaseerd op vanaf prijzen.
 • Genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten tegen een vergoeding van € 0,30 per gereden km en eventuele parkeerkosten,
 • Mijn werkgebied is in een straal van 40 km rondom Ellemeet.  Afhankelijk van de opdracht kan worden gekeken naar mogelijkheden buiten mijn werkgebied.
 • Bij een enkele reisafstand groter dan 40 km wordt een reistijdvergoeding van € 25,00 per uur in rekening gebracht.

Laten we kennismaken!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding én indeling.

Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je contact met mij op. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk!

 Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.

Venessa