Je huis inrichten en kamers praktisch indelen met een indelingsplan

Praktisch je huis inrichten met een indelingsplan. Kom erachter hoe je jouw meubels op een fijne & praktische manier in de kamers plaatst. Het is super slim om goed te starten en daarmee tijd te besparen en teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Dit is vast herkenbaar?

 • Je hebt mooie meubels uitgezocht, maar je twijfelt of ze wel goed in je huis passen.
 • Er komt een kleine aan, maar waar laat je straks de box?
 • Jij/jullie werken steeds meer thuis, een goede werkplek zou wel fijn zijn. Is daar wel ruimte voor?
 • De ruimte heeft een aparte vorm of er staat een kolom/steunpaal op een onhandige plaats.
 • Kleine kinderen worden groot, hoe vorm je de babykamer om naar een groeikamer waar ook gespeeld kan worden?
 • Een nieuw huis, samenwonen. Wat is de beste indeling en welke meubels passen het beste?
Je huis inrichten en kamers praktisch indelen met een indelingsplan

Hoe zou het voor je zijn als je weet welk soort meubels bij jouw levensstijl passen en hoe je die op de meest praktische manier in de ruimte kunt plaatsen?

Waardoor je gericht kunt gaan shoppen en je huis inrichten.

Wat dit plan jou oplevert

Of het nieuwe meubels, bestaande meubels of een mix hiervan is, het indelingsplan maakt zichtbaar waar je deze op de meest praktische manier in de ruimte kunt plaatsen, zodat je je op een logische en prettige manier kunt bewegen in en door de kamer.

De uitwerking beschrijft en visualiseert wat voor jou én de ruimte de beste oplossing is, waardoor je gericht kunt gaan shoppen en inrichten.

Met dit op maat gemaakte indelingsplan weet jij precies:

 • welk soort meubels het beste bij jouw levensstijl en de ruimte passen.
 • Waarom welke keuzes gemaakt zijn.
 • Waar je deze meubels het beste kunt plaatsen.
 • De maximale maten die de meubels kunnen hebben.

De plattegrond, een 2D schets visualiseert de indeling

En mocht er meer wenselijk zijn dan in de kamer past, dan geef ik  je minimaal twee oplossingen in handen die je kunt gebruiken.

Ook jij kunt je huis inrichten en kamers praktisch indelen met een indelingsplan.

Bespaar tijd en maak het jezelf makkelijk

Jouw investering voor een persoonlijk én op maat gemaakt inrichtingsplan is vanaf € 284,00 per ruimte *

Je ontvangt:

Plattegrond

visualisatie van de indeling
 • Een plattegrond, 2D schets die de indeling visualiseert, geeft je een goed beeld van de meubelopstelling en verschillende functies in de ruimte.
 • Een toelichting waarin is beschreven waar je de gekozen meubelsoorten het beste kunt plaatsen, waardoor je logisch en prettig kunt bewegen in en door de ruimte.
 • En mocht er meer wenselijk zijn dan in de kamer past, dan heb je minimaal twee oplossingen in handen die je kunt gebruiken.

Meubels

goed passend bij jouw levensstijl en in de ruimte
 • Een beschrijving van het soort meubels dat qua functie het beste bij jouw levensstijl past.
 • Een uitleg van de gemaakte keuzes.
 • Om ervoor te zorgen dat de geadviseerde meubelsoorten goed passen in jouw inrichtingsplan, zijn de maximale maten van deze meubels in een handig overzicht gezet.

Veel gestelde vragen

Jazeker, dit is juist mogelijk. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en elke ruimte is anders, daarom is een advies altijd maatwerk. De aangeboden pakketten zijn als voorbeeld en indicatie.

Bij het bepalen van een indeling gebruik ik mijn vakkennis en ervaring. Waardoor de ruimtebeleving en beweging door de ruimte praktisch en prettig is. Ook maak ik het je makkelijk door je gerichte informatie te geven over de meubels die goed passen bij jouw levensstijl én de ruimte. Dat voorkomt twijfel in de winkel en je kunt heel gericht gaan indelen met passende meubels.

Je wilt natuurlijk dat de (nieuwe) meubels goed passen in de ruimte, je makkelijk heen en meer kunt lopen én er voor iedereen plaats is. Je kunt situaties zoals hieronder voorkomen of beperken:

 • niet overal is voldoende licht en je wordt gek van al die snoeren die over de vloer liggen.
 • Er staan meubels in de ruimte die je eigenlijk helemaal niet gebruikt, zonde van de ruimte én aanschaf.
 • Je kunt je niet makkelijk door de ruimte bewegen, de indeling is niet logisch
 • je hebt het gevoel dat het een beetje vol staat, het benauwd je.
 • je keuze van de bank of tafel is eigenlijk niet zo handig. Niet iedereen kan er lekker gebruik van maken of er is te weinig ruimte.
 • Het is nog steeds niet gezellig. De ruimte is zo groot dat het niet knus aanvoelt.
 • Er is geen ruimte meer voor de box, een speelhoekje of werkplek.

Je kunt bepalen of er stroom en contactpunten zijn voor verlichting of apparatuur. Dat scheelt weer breekwerk achteraf. Ook kun je al rekening houden met de maten en het soort meubels die je graag wilt gebruiken in de mogelijkheden van de ruimte. Waardoor je teleurstellingen achteraf voorkomt.

Uit ervaring weet ik dat de twijfel en onzekerheid of het wel past vaak toeslaat in de winkel. Je bent enthousiast en je denkt te weten wat je wilt. Maar heb je wel een tv-meubel nodig als die op de muur gemonteerd wordt? Kies je een twee- of driezitsbank of een hoekbank. Ga je voor een langwerpige tafel of een ronde? Hoe groot moet de tafel dan zijn en past dat wel? Met dit advies in de hand kun je heel gericht winkelen, wat je tijd, twijfel en teleurstellingen achteraf bespaart.

Het is mijn vak om de levensstijl van de bewoners te vertalen en een ruimte op een fijne en praktische manier in te laten richten. Een frisse blik en een gerichte (maatwerk) oplossing voor mogelijke uitdagingen besparen jou veel tijd en behoeden je voor het maken van keuzes die eigenlijk niet goed passen bij de ruimte of de activiteiten die je graag in de ruimte doet

Ik wil je graag helpen in het maken van inrichting keuzes die goed bij jouw levensstijl én de ruimte passen. Mijn vakkennis en ervaring maken dat ik jouw wensen goed weet te vertalen. Wat ervoor zorgt dat je gericht kunt gaan winkelen en inrichten.

Je kunt zeer waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken, anders was je niet tot dit punt gekomen. Waarom twijfel je? Misschien heb je nog vragen of mis je nog iets. Wellicht zijn er dingen nog niet duidelijk, dat kan natuurlijk. Laten we dat uit de weg helpen. Neem contact met mij op, dan kijk ik of ik jouw vraag via een mailbericht kan beantwoorden. Of dat een vrijblijvende afspraak beter is en wij even bellen.

Hoe we gaan samenwerken

het proces

01

Kennismaking

Op verzoek neem ik telefonisch contact met je op. Tijdens deze intake en kennismaking brengen wij jouw woonvragen en het gewenste advies in kaart. We bepalen met welke uitwerking jij het meest geholpen bent en op basis daarvan maak ik een passende offerte die je via de mail ontvangt.

02

Vervolgafspraak

Na goedkeuring van de offerte, maken we een afspraak 

Ter voorbereiding vraag ik je vast wat informatie te verzamelen en een aantal vragen te beantwoorden. We bespreken jouw wensen en verwachtingen. Ik peil vast wat ideeën en bekijk de mogelijkheden. 

03

Ontwerp

De verzamelde informatie ga ik na ontvangst en betaling van de factuur verder voor je uitwerken.  Indien nodig is er tussendoor nog even contact om alles goed af te stemmen.

04

Presentatie

De uitwerking ontvang je en presenteer ik digitaal. Mijn visie en gemaakte keuzes licht ik toe. Tegelijkertijd heb je ruim de gelegenheid om vragen te stellen over de uitwerking. 

Daarna kun je zelf aan de slag en jouw meubels gericht gaan shoppen én praktisch inrichten.

Als het klaar is, dan kom ik graag een keer langs om te kijken hoe het geworden is en foto’s van het eindresultaat te maken.

.

 • Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht.
 • Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
 • Elke woonwens is anders en dan kan het zijn dat mijn pakketten niet helemaal voldoen aan jouw wensen. GEEN PROBLEEM, ik bespreek graag andere opties met je en maak een passende offerte.
 • Aangrenzende, open ruimtes (woonkeuken, kantoor, serre, gang) worden als een aparte ruimte gerekend.
 • Genoemde tarieven gelden per ruimte en zijn gebaseerd op vanaf prijzen.
 • Genoemde tarieven zijn exclusief reiskosten tegen een vergoeding van € 0,30 per gereden km en eventuele parkeerkosten,
 • Mijn werkgebied is in een straal van 40 km rondom Ellemeet.  Afhankelijk van de opdracht kan worden gekeken naar mogelijkheden buiten mijn werkgebied.
 • Bij een enkele reisafstand groter dan 40 km wordt een reistijdvergoeding van € 25,00 per uur in rekening gebracht.

Ga jij jouw huis inrichten en de kamers praktisch indelen met een op maat gemaakt indelingsplan?

Laten we kennismaken!

Ik denk graag met je mee en maak een indeling op maat, waarmee jij tijd bespaart en gelijk op een praktische manier verder kunt.  

Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je contact met mij op. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk!

 Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.

Venessa