Ons droomhuis, een nieuw avontuur

En toen opeens zagen we ons droomhuis. Een superleuk huis op een ideale plek. We gingen ervoor en nu, nu is het werkelijkheid geworden. Een nieuw avontuur is begonnen, verbouwen en inrichten van onze ideale woning aan zee. En verhuizen van Zuid-Holland naar Zeeland.

Dromen & wensen

Jij hebt ze vast ook wel dromen en wensen.

Wat het verschil is?

 Voor mij is een wens iets waar ik mijn best voor kán doen deze uit te laten komen. Een droom is iets waar ik niet bewust mee bezig ben en ook niet verwacht of denk dat die ooit waargemaakt kan worden.

Maar hé zie hier, ons droomhuis is (gewoon) op ons pad gekomen.

Bizar, super blij en dankbaar dat wij in dit eind jaren 60 huis mogen gaan wonen.

Een huis wordt pas een thuis als het past bij jouw levensstijl

Ons droomhuis aan zee

Wie mij kent, weet dat ik gek ben op het strand en de zee. Niet alleen om te genieten van dit mooie stukje natuur, maar vooral ook om te kitesurfen. En met een man als windsurfer, zijn we dus veel op en aan het water te vinden.

Dit is de reden om een nieuw avontuur aan te gaan. Verbouwen, verhuizen en wonen dicht bij het water. Minder reistijd en nog meer uren genieten op het water.

Woonwensen

Ja sorry, het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk. Maar dit is nog niet alles, dit huis leent zich er uitstekend voor om onze woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Het huis is een woning uit de jaren zestig, waar de tijd een beetje stil heeft gestaan. Mooie oude elementen, maar ook wel een aantal zaken die echt een update naar deze tijd nodig hebben.

Voor mij als interieurontwerpster en stylist dus een superleuk en groot project om aan te werken.

Droomhuis inrichten

Ik zeg altijd ‘een huis wordt pas een thuis als het past bij jouw levensstijl’. Een persoonlijk en sfeervol thuis waar je tot rust komt, praktisch is ingericht én waarin geleefd wordt.

Om de inrichting en aankleding eigen te maken, zijn we begonnen met het strippen van de ruimtes.

Tijdens het verwijderen van de vloerbekleding en plafondbekleding, kwamen we diverse lagen tegen. Leuk om de verschillende oude tijden qua aankleding zo tegen te komen. Van kurk, zeil, vloerbedekking tot laminaat en kunststof schrootjes aan het plafond.

Nu alles (bijna) is verwijderd, kunnen we verder met het inrichten en aankleden van de verschillende ruimtes.

Wil je weten welke keuzes ik maak en hoe ons droominterieur eruit komt te zien, volg mij dan op Instagram en schrijf je in voor de inspiratiemail.