Logo By Venes

By Venes

Interieur | Styling | Ontwerp

De vrouw achter By Venes

By Venes is opgericht door mij, Venessa. Ik ben geboren en getogen in de omgeving van Utrecht en woon nu met mijn man in Delft. Ik ben een gediplomeerd styliste en ik hou van interieurs met karakter.  

Van een mooie ruimte of bepaalde elementen in een interieur kan ik erg genieten.

Wat mooi is vind ik lastig te omschrijven en is heel divers, maar je kent dat gevoel misschien wel als je ergens bent en dan krijg je een twinkeling in je ogen en een bepaald gevoel in je buik. Je voelt je prettig in de ruimte, je bent er graag en je geniet van wat je om je heen ziet. Dat is wat ik graag realiseer voor mijn opdrachtgevers.

Ik heb al diverse projecten mogen uitvoeren en anderen kunnen helpen met een vraag over het interieur. Van indeling of kleuradvies tot een complete make-over. Zeg nou zelf, hoe fijn is het om andere blij te maken én er zelf ook nog plezier in te hebben! 

Ook ga ik graag op stap met mijn fototoestel, ik noem het altijd op ‘avontuur gaan’. Soms ga ik gericht een onderwerp of thema fotograferen een ander moment kijk ik gewoon wat voor moois ik tegenkom.

Ik ben gek op kleur en heb een zwak voor bijzondere vormen en structuren. Dit pas ik dan ook graag toe in mijn ontwerpen.

Mijn allergrootste hobby, eigenlijk meer een soort verslaving, is kitesurfen. Zijn de weersvoorspellingen goed, dan ga ik ervoor!

Wij maken graag bijzondere en sportieve reizen. De camera gaat natuurlijk mee en als het even kan de watersport uitrusting ook. De omgeving en plaatsen die wij bezoeken inspireren mij enorm.

Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies? Neem dan contact met mij op, dan kijken wij samen waar jij het meest mee geholpen bent. 

Volg mij

Wil je niets missen, nog meer inspiratie of gewoon op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Pinterest en Instagram.

By Venes helpt jou bij verschillende woonvragen zoals bijvoorbeeld:

  • hoe je een praktische en gezellige indeling van een ruimte krijgt;
  • het creëren van een bepaalde stijl of sfeer;
  • of het combineren van bepaalde meubels, accessoires en aankleding.
  • het gebruik van kleur en materiaal

By Venes adviseert en creëert de inrichting en styling van ruimtes. En staat voor een mooi, praktisch en sfeervol interieur met karakter passend bij jouw persoonlijkheid én de ruimte.