De vrouw achter By Venes

Interieurstylist Ellemeet

Hoi, ik ben Venessa.

Als interieurontwerpster en gediplomeerd styliste werk ik onder de naam By Venes.

Ik vind het belangrijk dat een interieur karakter heeft en zodanig praktisch en sfeervol is ingericht dat er optimaal in geleefd kan worden.

Een interieur moet in balans zijn qua indeling én aankleding, en daarmee helemaal passen bij de levensstijl van de bewoners.

Ik ben gek op kleur en ik pas dit dan ook graag toe in mijn ontwerpen. Wel zo dat het in balans is met de andere materialen en elementen in de ruimte en dus niet onrustig is.  

Wat doet deze interieurstylist uit Ellemeet in haar vrije tijd?

Naast dit mooie werk, ben ik vaak op het strand. Als de omstandigheden goed zijn, en dan spreek ik over de windkracht, windrichting en verantwoorde temperatuur, dan ben ik op het water te vinden en aan het kitesurfen. Dit is wat ik ontzettend graag doe naast mijn werk en waar ik op en top ontspan.

en ……

Mochten de omstandigheden voor de watersport even een dagje wat minder zijn, dan trek ik graag de natuur in met mijn fototoestel. Vlinders, libellen, bloemen en planten met de mooiste kleuren, structuren en patronen verschijnen voor mijn lens en leg ik vast.

Dit is ook een omgeving waar ik inspiratie op doe voor bijvoorbeeld bijzondere en mooie kleurcombinaties.

Ook in ons huis in Ellemeet vind je planten en bloemen. Ze geven net wat extra kleur aan de ruimte en ik word er blij van, echt mooie sfeermakers. En wist je dat planten in huis ook goed zijn voor de akoestiek en vaak ook een goede luchtzuiverende werking hebben.

Mooie patronen, natuurlijke materialen en een wereldse touch

Ik heb het geluk gehad dat ik al veel mooie landen heb kunnen bezoeken. Daar heb ik kennis gemaakt met andere omgevingen, culturen en ambachten.

Prachtige sierlijke en kleurrijke items en vaak gemaakt van mooie pure materialen. Het handwerk zoals bijvoorbeeld manden van palmblad uit Egypte, het mooie houtsnijwerk uit Afrika en de tapijten uit Marokko. Ik vind het prachtig! Mooie patronen en natuurlijke materialen gebruik ik graag in mijn ontwerpen.

Kleur pas ik graag toe in mijn ontwerpen

Ik heb al diverse projecten mogen uitvoeren en anderen kunnen helpen aan een persoonlijk, praktisch en sfeervol interieur met karakter. Van indeling of kleur- en stijladvies tot een complete make-over.

Zeg nou zelf, hoe fijn is het om andere blij te maken én er zelf ook nog plezier in te hebben! 

Laten we kennismaken!

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is en bij jouw levensstijl past.

Ben je er nog niet helemaal uit of heb je vragen? laten we dan gewoon even kletsen. Door hier te klikken neem je contact met mij op. Geheel vrijblijvend en gratis natuurlijk!

 Je kunt mij ook direct een mailbericht sturen.

Venessa

Volg mij

Wil je niets missen, nog meer inspiratie of gewoon op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Pinterest en Instagram.