Eenheid en rust in de woonkamer

Compleet nieuw interieur

Eenheid en rust, dat is wat dit gezin graag wilde voor hun nieuwe woonkamer.

Voor  hun nieuwe woning in Delft heeft dit gezin mij gevraagd een advies te geven voor de inrichting en aankleding van de woonkamer met aangrenzende open keuken.

In dit op maat gemaakte interieurplan komen onderdelen zoals, indeling van de ruimte, nieuwe meubels, muurbekleding, raambekleding, armaturen, en accessoires aan bod. Indeling, producten en materialen zijn helemaal afgestemd op de woon- en levensstijl van dit gezin.

Een maatwerk interieurplan beschrijft en visualiseert waar alle elementen en items geplaatst en toegepast worden.

Eenheid en rust in het interieur

Een interieur dat warm en relaxed aanvoelt. Aangevuld met wat stoere industriële elementen.

Eenheid in de woonkamer Delft
Sfeerbeeld als onderdeel van een interieurplan

De bewoners lieten niets aan het toeval over. Een compleet nieuw interieur, waar meubels, verlichting, kleur en materiaal samenkomt. Door kleur en materiaal goed te verdelen over de ruimte zorg je voor rust.

Een interieur dat warm en relaxed aanvoelt. Aangevuld met wat stoere industriële elementen.

 

Vind jij het lastig om een ruimte sfeervol en praktisch in te delen of vraagt jouw ruimte ook naar maatwerk? Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat ik voor je kan betekenen.

Zoveel moois om uit te kiezen en zoveel keuzes

Ga je binnenkort ook nieuwe meubels uitzoeken? Uit ervaring weet ik dat het uitzoeken van wat je mooi vindt in een showroom erg lastig kan zijn. Zoveel moois om uit te kiezen en zoveel keuzes. Stijl, kleur, materiaal, formaat, type en de look. Het zijn zomaar wat keuzes die je kunt maken bij elk meubelstuk dat je nodig hebt. De mogelijkheden voor het uitkiezen van meubels zijn eindeloos. 

Als je van tevoren nadenkt over welke meubels passen bij jouw levensstijl én ruimte, scheelt dat een hoop keuzestress en tijd. Het uitzoeken van meubels wordt met deze tips makkelijker en veel leuker!

 

 

Het is nog niet helemaal klaar, maar wat wordt het al mooi