Fotostyling - Kunstwerken

Fotostyling voor prachtige kunstwerken.

Wie mij kent weet dat ik gek ben op kleur in het interieur en dit dan ook graag toepas in mijn ontwerpen. Wel zo dat het in balans is met de andere materialen en elementen in de ruimte en dus niet onrustig is.

Toen een fotograaf vroeg de styling voor deze fotoshoot te verzorgen, gaf ik natuurlijk gelijk aan graag dit ‘uitstapje’ te maken.

De fotoshoot vond plaats op een hele mooie locatie. Een prachtige woonboot met een aparte studio en heel veel ramen. Dit maakte dat de styling van deze kunstwerken wel een uitdaging was.

Prachtige kleuren tegen een natuurlijke achtergrond.

Fotostyling - verschillende settings

De volgende setting staat al klaar. Ik maak gebruik van verschillende materialen en kleuren die de schilderijen goed tot zijn recht laten komen.

Ook in het interieur is het belangrijk dat je de juiste balans weet te vinden tussen kleur, materiaal en patronen. Die balans zorg ervoor dat het niet onrustig of te druk wordt en jij je prettig voelt in de ruimte.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? of weet je niet goed welke kleuren en materialen perfect bij elkaar en in jouw interieur matchen? Maak het jezelf makkelijk en laat een persoonlijk en op maat gemaakt advies opmaken, waarmee je precies weet welke ingrediënten jij nodig hebt voor een interieur dat in balans is qua aankleding.

Met een schilderij voeg je op een eenvoudige manier de mooiste kleuren toe aan je interieur. En wist je dat een schilderij één van de vele oplossingen is om een galm of hol geluid in huis te verminderen. Een galm of hol geluid verminderen is op verschillende manieren mogelijk. En het leuke is, ook nog op een hippe trendy manier. Welke dat zijn? je leest er alles over in het blog Galm of hol geluid verminderen met slimme en trendy oplossingen.