Interieuradvies Goes

Mij is gevraagd een interieuradvies voor een woning in Goes uit te werken. 

De bewoners gaven aan zelf al wel aan de slag te zijn gegaan in hun nieuwe woning, echter kwamen ze er toch niet helemaal uit.

Op basis van de wensen en de levensstijl van de bewoners heb ik een maatwerkadvies uitgewerkt. In dit plan zijn verschillende onderdelen uitgewerkt. Niet alleen de indeling van de aanvullende meubelen is bepaald. Ook onderdelen zoals verlichting, armaturen, kleur en materiaal komen aan bod.

Indeling begane grond

Tijdens het intakegesprek en tussentijdse updates zijn enkele wensen qua meubels en indeling, zoals de maatwerk kast aan de wand waar ook de televisie in verwerkt gaat worden, met mij besproken. Dit samen met de wens een 6 persoons eettafel te plaatsen, is dit uitgangspunt geweest voor een basis indeling en daarmee ook het advies voor lichtpunten in de woonkamer en keuken.

Stijl & Sfeer

Keuzes voor de vloer en de keuken waren al gemaakt door de bewoners.

Aan mij de taak deze keuzes te samen te brengen tot een licht en stijlvol interieur.

Ik heb gekozen de muren te voorzien van een lichte matte basiskleur met een warme ondertoon die zorgt voor voldoende geborgenheid. Samen met de gietvloer vormt dit een mooie stijlvolle basis.

Door hier vervolgens  lichte zachte kleuren en natuurlijke materialen toe te voegen, ontstaat er behaaglijke sfeer.

Een persoonlijke touch krijgt de ruimte door enkele bestaande meubels te voorzien van een andere kleur en deze opnieuw te plaatsen in de ruimte.

3D visualisatie interieuradvies Goes,

Om een goed beeld te krijgen hoe de nieuwe woning op basis van dit maatwerk kleur- en interieuradvies eruit komt te zien, zijn verschillende 3D visualisaties uitgewerkt.

Een uitwerking van dit maatwerkadvies bevat verschillende onderdelen, zoals een kleuradvies, lichpunten- en armaturenstijladvies, verschillende optimale praktische indelingen, een meubelstijl- en raambekledingsadvies. Dit alles is opgenomen in een ontwerpboekje. Het ontwerpboek samen met de materiaal en kleurstalen vormt zo een helder stappenplan dat houvast geeft.

Omdat deze uitwerking een vertaling is van wensen naar een persoonlijk interieuradvies, wordt deze niet in zijn geheel in mijn portfolio gedeeld. 

Vind jij het lastig om een ruimte optimaal in te delen?  met deze  5 praktische tips lukt het jou ook.

Meer inspiratie en ideeën om je huis in te richten of op te knappen vind je op mijn Pinterest borden.