Verven keukenkasten open keuken & muren woonkamer

Kleuradvies appartement Haarlem

Dit echtpaar wilde graag de keukenkasten verven en de aangrenzende muren van de woonkamer in een kleur die goed bij het huidige interieur past.

De bewoners van dit mooie appartement in Haarlem vonden het lastig om de juiste kleur of kleuren te kiezen. Zou het mooier zijn om één kleur te gebruiken of meerdere? 

 

Kleuradvies muren woonkamer

De huidige inrichting bestaat uit kleurrijke meubels en accessoires. Voor een goede balans heb ik warme en neutrale kleuren gekozen.

De gekozen kleuren in dit advies versterken elkaar en matchen goed met de andere elementen in de ruimte. De warme tinten zorgen voor de gewenste gezelligheid en houden de ruimte levendig en fris.

Keukenkasten verven

Het appartement heeft een prachtige en grote raampartij die de ruimte veel daglicht geeft. Dit maakt het mogelijk de open keuken die wat verder in de ruimte zit een mooie warme kleur te geven. De keukenkastjes worden gespoten met een speciale lak. Er zijn voor het gebruik in de keuken speciale varianten beschikbaar tegen vocht, vlekken en krassen.

Kleuren toepassen

In de kleuradvies is gebruik gemaakt van matte en zijdeglans verf. De manier van aanbrengen van een kleur heeft veel effect op de ruimtebeleving. Deze ruimte leent zich voor verschillende technieken die uitgebreid zijn toegelicht in de uitwerking.

Meer eenheid en rust wordt bereikt door kleuren op verschillende plekken in een ruimte terug te laten komen. Ook in appartement komen de gebruikte kleuren zoveel in de open keuken al de woonkamer terug.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? of weet je niet goed welke kleuren en materialen perfect bij elkaar én in jouw interieur matchen? Maak het jezelf makkelijk en laat een persoonlijk en op maat gemaakt advies opmaken. Klik hier voor meer informatie.

Volg mij ook op Pinterest voor meer inspiratie.