Kleuradvies woonkamer Sassenheim

Kleuradvies muren woonkamer met rustige kleuren

Dit gezin uit Sassenheim wilde graag wat meer kleur op de wanden in de woonkamer. Het geheel moest wel rust uitstralen. Verder was de wens om een aantal zitmeubelen in de woonkamer te vervangen.

Sfeer

Op basis van de verkregen informatie heb ik een moodboard gemaakt. Dit moodboard geeft goed de gewenste rustige sfeer weer. Ook krijg je een een goede indruk voor het kleurgebruik.

Kleuradvies

Voor de wanden in de woonkamer heb ik zachte, licht vergrijsde kleuren gebruikt.

De rechthoekige vorm van de ruimte leent zich er uitstekend voor om van drie verschillende kleuren gebruik te maken. Ik heb gekozen voor de kleuren: Stylisch Pink, Early Dew en Fresh Linen van Flexa. Deze drie kleuren zorgen samen voor een warme en rustige uitstraling.

kleuradvies woonkamer

Meubels

Een lichte neutrale kleur stof is gekozen voor de meubelbekleding. Stof is een zacht en sfeervol materiaal. Omdat er in de ruimte veel gebruik is gemaakt van harde materialen, zorgt de licht grijze stof voor een goede balans.

Meubels

De bewoners waren erg enthousiast en zijn gelijk met het advies aan de slag gegaan. De geadviseerde kleurcombinatie is aangebracht. Ook is het advies de deuren van de inpandige kast mee te schilderen overgenomen. De geadviseerde meubels aangeschaft.  “Een verbluffend mooi resultaat” , aldus de bewoners.

Ik help je graag bij de inrichting en styling van jouw interieur. Wil jij ook een persoonlijk interieuradvies? Neem dan contact met mij op, dan kijken wij samen waar ik je mee kan helpen.