Woonkamer met maatwerk meubels en TV-kast

Een uitgebreid interieuradvies voor een gezin uit Beverwijk

Maatwerk meubels, tv-kast op maat en opfrissen bestaande meubels.

Waarom maatwerk meubels en tv-kast op maat zijn gemaakt voor deze  woonkamer? Met als doel meer zicht op de tuin te krijgen én een praktische doorloop, wilde dit gezin uit Beverwijk een andere meubelopstelling. Graag met enkele bestaande meubels en mogelijk andere meubels. Ook mocht de ruimte opgefrist worden met onder andere nieuwe muurbekleding en is de raambekleding vervangen.

Naar aanleiding van deze wensen én de mogelijkheden van de ruimte heb ik een voorstel gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met de looplijnen en het zicht naar de tuin. Deze nieuwe indeling vroeg om maatwerk. Om die reden heb ik onder andere een tv kast op maat ingetekend. Enkele bestaande meubels zijn voorzien van een nieuwe kleur lak, waardoor de kleuren beter op elkaar aansluiten. Deze tinten zijn ook toegepast op de op maat gemaakte salontafeltjes. 

De combinatie van de verschillende materialen en vormen in de neutrale tinten geeft een levendige en warme sfeer aan deze moderne woonkamer.

Maatwerk TV meubel

De bewoners hebben een aantal wensen aangegeven. Ook waren er een aantal elementen die in het plan meegenomen moesten worden. De wensen en de ruimte waren aanleiding een maatwerk TV kast in de woonkamer op te nemen in het advies. 

De salontafeltjes zijn speels en praktisch tegen stoten. In een andere opstelling ook te gebruiken als bijzettafeltjes. Ook deze zijn maatwerk. Hier is gekozen om de twee kleuren hout terug te laten komen en zo samen te brengen.

Opknappen bestaande meubels

Het dressoir en de eetkamertafel wilde de bewoners graag behouden. Om de houtkleur goed passend te maken voor het nieuwe interieur, zijn deze meubelen voorzien van een nieuwe kleur lak.

Vind jij het lastig om een ruimte sfeervol en praktisch in te delen of vraagt jouw ruimte ook naar maatwerk? Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat ik voor je kan betekenen.