Woonkamer met maatwerk meubels en TV-kast

Een uitgebreid interieuradvies voor een gezin uit Beverwijk

Maatwerk meubels, tv-kast op maat en opfrissen bestaande meubels.

Waarom maatwerk meubels en tv-kast op maat zijn gemaakt voor deze  woonkamer? Met als doel meer zicht op de tuin te krijgen en een praktische doorloop, wilde dit gezin uit Beverwijk graag een andere meubelopstelling. Graag met enkele bestaande meubels en mogelijk andere meubels. Naar aanleiding van deze wensen én de mogelijkheden van de ruimte heb ik een voorstel gemaakt. Hierbij is rekening gehouden met de looplijnen en het zicht naar de tuin. Deze nieuwe indeling vroeg om maatwerk. Om die reden heb ik onder andere een tv kast op maat ingetekend. Enkele bestaande meubels zijn voorzien van een nieuwe kleur lak, waardoor de kleuren beter op elkaar aansluiten. Deze tinten zijn ook toegepast op de op maat gemaakte salontafeltjes. De salontafeltjes zijn speels en praktisch tegen stoten.

Ook mocht de ruimte opgefrist worden met onder andere nieuwe muurbekleding en is de raambekleding vervangen. De combinatie van de verschillende materialen en vormen in de neutrale tinten geeft een levendige en warme belevenis van de ruimte.

 

Dressoir hout modern woonkamer TV Kast op maat. woonkamer maatwerk meubels Bijzettafel Hout salontafel op maat Chaise longue bank Eettafel stoelen eettafelstoel Eetkamerstoel leer bruin Woonkamer maatwerk meubels. modern interieur kast op maat Salontafeltje bijzettafeltje op maat

 

Vind jij het lastig om een ruimte sfeervol en praktisch in te delen of vraagt jouw ruimte ook naar maatwerk? Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat ik voor je kan betekenen.

Projectnaam

Woonkamer Beverwijk

Categorie

Interieur Woonhuis

In opdracht van

Particulier
Share